donderdag 17 november 2011

we found love in a hopeless place ♥

Hello there!
Vandaag even een snelle post, een outfit post.

Klik op more strawberrytea voor mijn outfit!


Niet de beste kwaliteit van de wereld want het was al aan het schemeren/donker zijn toen ik nog bedacht dat ik foto's moest maken, haha, welkom in mijn totaal chaotische leven. Ja, dat is eigenlijk wel zo. Ik kan totaal niet organiseren, logisch denken of ook maar iets in die richting. Maar jaa, that's just me, that's the way I am, and it's the way I ought to be!


Yaay, morgen ga ik eindelijk weer eens afspreken met een vriendin! Ze komt hierheen en we gaan samen werken aan beeldend vormen: we moeten een huis van karton maken en we wilden het wat opleuken met kussentjes en gordijntjes. Dus die moeten we naaien, ik zet de pleisters alvast klaar (:
Volgende week verkort lesrooster week, dat wordt zo ontzettend gezellig! Ik ben elke dag wel ergens heen, hopelijk vind ik tijd om te bloggen! Maar het is zo'n verademing, eindelijk wat lol in de plaats van de gebruikelijke huiswerk-sleur.
Heel veel liefs!♥

8 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! En succes met je vriendin! En volgens mij zijn de volgers er nu weer bij hoor?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuke outfit, dat kleedje is prachtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. i really don't like the new song from rihana "we found love on a hopeless place" i thing the videoclip is too aggressive :X my sister likes it thou.

  kisses*

  please dont forget to follow me back ;) im following you *

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dankjewel! de panty is van de h&m ;) ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥