dinsdag 22 november 2011

Tag: what makes me happy!

Hoihoihoi (:
Jaaaa, ik houd van deze tag en wilde hem al heel lang doen. Jessy van littlefashiolista, klik hier, gaf hem door aan iedereen die het las, net als Lonneke, klik hier, en aangezien ik dat las, wat wel logisch is, anders had ik het niet gelezen en deze tag dus niet gedaan, oke, je snapt het wel, ga ik deze tag met heel veel plezier doen! Want ik kan wel wat vrolijkheid gebruiken op het moment, aangezien ik half ziek ben. Ik heb nogal keelpijn en hoofdpijn. Voor de hoofdpijn ga ik niks doen, aangezien ik van paracetamols moet overgeven, letterlijk, maar voor de keelpijn ga ik liters thee drinken. Strawberrytea, of course. (:
Klik snel op more strawberrytea voor de tag!

Van welke mensen om je heen word je blij?
Niet zo moeilijk, mijn 3 allerbeste vriendinnen, Leanne, Joy en Mari-lee. Mari-lee ken ik al vanaf mijn 3e en Joy vanaf groep 5, dus mijn 8e ofzo? Leanne ken ik vanaf de 1e. We zijn samen naar de middelbare school gegaan en ze zijn geweldig! Als ik alleen al naar ze kijk moet ik glimlachen. We lachen over de domste dingen, en ik kan niet zonder ze.
Joy-ik-mari-lee
ik-mari-lee

Leanne-ik-mari-lee-joy
Van welke make-up producten word je blij?
Ik word zo ontzettend blij van nagellak! Ik meen het, als ik een paar nieuwe lakjes heb gekocht zit er onbewust de hele tijd aan te denken en hoe ik ze kan combineren en weet ik niet allemaal wat. Idioot gewoon maar o zo leuk, al die verschillende potjes met verschillende kleurtjes!
Van welke film(s) word je blij?
Die vraag is bijna overbodig, maar ik zeg het toch nog maar eventjes: HARRY POTTER. Ik houd van de boeken en van de films, die heb ik allemaal al zovaak gezien en gelezen! Ik vind het zo geweldig allemaal en Joy, zie hierboven, heeft toen ik 12 werd geloof ik een brief gemaakt, zogenaamd van zweinstein dat ik ook mocht komen. En, zo idioot, maar ik dacht 5 seconden dat het echt was, haha. I'm a harry potter freak and i'm proud of it (:

Van welke muziek word je blij?
Hmmmm, ik vind het wel heel leuk om naar skinny love van Birdy te luisteren. Een echt vrolijk liedje is van Beyoncé: Love on top. Dat maakt je wel weer vrolijk. Zo'n vrolijk deuntje! Ik ben zoiezo Beyoncé-fan. En ik word hier ook wel heel gelukkig van:
Van welke internetsite(s) word je blij?
Van blogspot.com natuurlijk! En ik word ook heel blij van jolijns blog, klik hier. Ze blogt gewoon heel leuk en vrolijk,  en ze was trouwens ook mijn eerste volger (:

Met welke eigenschap van jezelf word je blij?
Ik ben heel blij met mijn creativiteit en met mijn optimisme. Ik ben over het algemeen een Zeer Vrolijk Persoon, en dat is aan mijn optimisme te danken. Ik heb me een tijdje heel rot gevoeld over iets heel doms, een jongen vond mij leuk en ik hem niet, en daar voelde ik me heel schuldig en depressief over. Maar opeens dacht ik, life goes on, en toen voelde ik me veel beter. Vreemd (: Oke ik moet echt stoppen met (: te schrijven na elke zin (: <--- oeps, haha.

Van welke hobby(s) word je blij?
Ik vind bloggen super, ik kan uren mijn blog bijwerken en op andere blogs snuffelen! Van tekenen word ik ook heel blij, en dan als de tekening af is je potlood neerleggen, het gumschraapsel of hoe je het noemt van je tekening afblazen en eens diep zuchten. Het is af en het is mooi geworden, dat is echt een ultiem geluksgevoel bij tekenen. En ik word ook heel blij van slapen? Sorry, wat klink ik nu suf en stom en saai en lui... Maar echt, omdat ik rond 22.00 slaap en om 6.00 weer op moet ben ik best wel vaak moe, en dan is slapen gewoon geweldig, haha.
Zo erg is het nog niet bij mij hoor, haha.
De plaatjes zijn van weheartit, btw. i ♥ we♥it (:
Ik geef de tag, ook omdat ik nog nieuw ben en niet heel veel blogs ken de tag door aan iedereen die dit leest, en laat een berichtje achter als je hem gaat doen, dan ga ik zeker kijken (:
Dat was hem voor vandaag denk ik, heel veel liefs en alvast weltrusten voor straks :3
xxxliefs♥6 opmerkingen:

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥