dinsdag 8 november 2011

Boeken #3

Heeey!
Gisteren heb ik niet kunnen posten, sorry daarvoor, maar op maandag gaat het echt niet. Ik ben om half 5 thuis en om half 7 moet ik weer weg om dan om half 10 thuis te komen, dus dat gaat hem niet worden op maandag! Maar op dinsdag natuurlijk wel, en vandaag over mijn boeken top3! Klik snel op meer lezen!

Ik houd heel erg van lezen maar ik heb er helemaal geen tijd meer voor door school (en dan zeuren de leraren dat we te weinig lezen? Niet onze schuld!). Toch, om nog een beetje terug te denken aan de tijd toen ik daar wel tijd voor had deze post!
#1
Harry Potter, alle boeken, ik kan niet kiezen!
Jaaa, harry potter door JK Rowling. Harry Potter is een tovenaar en moet de strijd aanbinden met Voldemort, zijn aartsvijand die ook zijn ouders heeft vermoord. Zo, dat was een hele korte samenvatting (: Ik houd echt van de personages, Zweinstein, het hele mysterie, love it! Sommige mensen vinden Harry Potter voor nerds, nou ja, prima, dan ben ik maar een nerd. Ik vind het geweldige boeken, en toen ik ze voor het eerst ging lezen had ik echt niet verwacht dat er zoveel humor in zou zitten! Ik heb de hele serie al 9x gelezen (man, i'm a freak) en alle films gezien, en een paar delen ook in het engels gelezen. Anyway, harry potter hoort echt op #1, er is geen boek dat ik zo vaak heb gelezen!
#2
LA Candy door Lauren Conrad!Dit zijn echt geweldige boeken. Het gaat over Jane en Scarlett, twee meisjes die in de eerste maand dat ze in LA zijn meteen worden gevraagd om in een realitysoap mee te spelen. Maar er zijn ook nog twee andere meisjes met wie ze het niet zo goed kunnen vinden. Een van hen helpt Jane zelfs diep in de problemen... Hoe? Dat moet je zelf maar lezen, het is een geweldige boekenserie. Hopelijk komt er een vierde deel, kan niet wachten!
Hmmm, nu moet ik diep nadenken welk boek ik nog meer echt in de boeken top 3 vind thuis horen. Wacht, ik weet het al...
#3
De kronieken van Narnia

Ja, echt, Narnia door CS Lewis. Er zijn verschillende delen, maar heel breed: Narnia is een betoverd land waar je op verschillende manieren kunt komen. Vier kinderen komen er om het te redden, een boze heks houd het in haar greep. Uiteindelijk lukt dat door de leeuw Aslan. Misschien vinden jullie dit kinderachtig maar ik vind het geweldige boeken! Het taalgebruik is een beetje ouderwets maar het idee bijft heel dromerig en mooi en sprookjesachtig en daar houd ik wel van!
Nou, het is al laat en ik moet nog wiskunde doen, dus ik ga maar stoppen...
Heel veel liefsx

4 opmerkingen:

 1. sommige boeken lijken me erg leuk! Ik houd niet zo van Harry potter hihi.

  Lijkt me leuk om elkaar te volgen! Ik volg jou nu :)

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Lauren Conrad boeken zijn echt prachtig ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps beetje late reactie! Maar ik ben het eens met je eerste boekkeus haha! I <3 Harry Potter :) (en Emma Watson xD) Ik ga je zeker volgen, leuk blog heb je! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey echt super boeken!!!Narnia heb ik gelezen en de Harry Potter serie ben ik nu mee bezig!!
  Lauren Conrad lijkt me erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥