maandag 14 november 2011

Sorry!

Lieve lieve lieve lezers,
Ooooh, wat vind ik het stom, maar onze laptop(die ik een soort van permanent op mijn kamer heb laten staan) is kapot en moet gemaakt worden, waardoor ik voorlopig wat minder vaak kan posten, of in elk geval minder lang... Ik vind het echt niet leuk, want ik ben eigenlijk heel erg aan het bloggen gehecht geraakt, en elke keer als ik bij blogger.com zie dat ik een nieuwe volger heb word ik echt helemaal blij, haha. Maar wat willen jullie liever, zo'n beetje 4x per week een iets langere post of (bijna) elke dag een wat kortere? Please let me know!
source: weheartit.com
Ik vind het geweldig dat jullie me volgen en ik word zo blij van al jullie reacties! Man, ik wil echt niet minder bloggen, maar goed... Zucht.
Heel veel liefs!

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het persoonlijk leuker als je elke dag iets blogt in plaats van in 1 keer heel lang =)
  euumm die Dior foundation is iets van €50, dus ongeveer netzoals Chanel foundation..
  Het is wel iets duurder dan Rimmel ofzo, maar als je het uitrekent ben je wel goedkoper uit & het is beter voor je huid..
  Dankjewell voor je reactie btw.. ik ben net nieuw dus ben nog druk dingen aan het uitvogelen enzooo.. hahahh..♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het maakt mij niks uit, ik denk dat het makkelijker is als je gewoon doet wat je zelf handig vindt! Tja, ik ben ook nog steeds blij met elke nieuwe volger! En als je een van die GVC verwijderd, gaan ze dan niet allemaal naar 1?

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥