donderdag 10 november 2011

lovelovelove drawing.

Hoihoi(:
Mijn allergrootste passie is toch wel tekenen. Ik teken overal, op boeken, schriften, tafels, etui's, echt alles. Jammergenoeg slurpt school al mijn tijd op en heb ik dus de afgelopen tijd niet zo veel tekeningen meer gemaakt, meer kleine krabbeltjes.
Toch wilde ik jullie heel graag een paar van mijn tekeningen laten zien, klik op meer lezen! Daar lees je wat ik zoal teken en feel free to leave a comment!

Leraren worden er strontchagerijnig van, ik juist heel vrolijk. Over al mijn aantekeningen gedachteloos tekenen, waardoor ik ze daarna moet kopiƫren van een vriendin, maar dat was het waard. Dit een van de duizenden tekeningen uit mijn geschiedenisschrift:
Yep, de aantekeningen omheen zijn in het engels, ik doe tweetalig, haha.
En een heeele inspiratievolle bui tijdens duits met Joy, haha.Sorry dat hij andersom is, mijn laptop doet raar (:

Verder doe/deed ik het ook veel thuis. Hier mijn harry potter gekte, again:

Dit zijn hoofdpersonen uit een verhaal waar ik mee bezig ben, haha. VLNR: Pearl-Julia-Kim-Maaike.
Sorry, ik krijg ze weer scheef, heel raar, ze zijn goed gemaakt op mijn mobiel, en als ik ze upload staat hij schuin? Strange!

Jaa, ik heb ook een tijdje manga getekend. Het was leuk, maar niet super, het was niet mijn stijl zeg maar. Het paste niet bij me, maar ik vind het nog steeds een leuke tekenstijl.

Haha, dit is mijn scheikunde leraar. Ik had echt de behoefte om hem na te tekenen, haha, omdat hij zo makkelijk is. Lang, dun, en... Heeel spannend.. *kuch*

Ik teken ook soms advertenties na. De foto is heel raar, haar ogen kijken heel vreemd. Ik weet eigenlijk niet meer of dat op de orginele tekening ook zo was, veel te lang geleden, haha :$ Maar goed,,
En nog een leuk vogeltje om mee af te sluiten :D Vrij slechte kwaliteit, ik weet het!
Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen laten zien hoe leuk ik tekenen vind. Laat vooral een reactie achter, ik ben heel benieuwd naar je mening!
BTW, ik had vandaag een wiskunde proefwerk. Braaak. Het ging zo slecht, echt, iederen vond hem moeilijk. Een meisje heeft een leeg blaadje ingeleverd, zo ondoenbaar was het. Het allerstomste was dat het een heel makkelijk hoofdstuk was, ik had er heel hard voor gewerkt het 100% te snappen. Die ene kans om mijn punt op te halen heb ik nu ook verpest. Maar goed, life goes on, en wiskunde dus ook, volgende pw beter(hopelijk!)
Liefsxxx!

4 opmerkingen:

 1. Wauw! Je bent echt supergoed! Krijgen we het verhaal nog eens te lezen? Ik schrijf ook graag verhalen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow je hebt echt Heel Veel talent !!
  Zelf teken ik ook graag meestal uit strips..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik reageer hier nog even op omdat je me de link gestuurd hebt in een reactie, haha ;-)!

  Echt super mooi getekend zeg! Je hebt echt heel veel talent. Keep up the good work, haha :-)!

  Anna,
  StyleMakes-Sense.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥