zaterdag 26 november 2011

Garnier intensive 7-days bodylotion

Hello there (:
Vandaag wil ik graag de nieuwe bodylotion van Garnier, de 7days-lijn, reviewen. Ik was er heel erg benieuwd naar, want het beloofd het volgende:
'Een nieuwe lijn lichaamsverzorgingsproducten met het krachtige L-Bifidus* voor een hydratatie die zo intens is, dat het na 7 dagen nog steeds voelbaar is. Met een supersnelle absorbatie.'Maar, de grote vraag is, werkt het? Om daar achter te komen hoef je maar een dingetje te doen: op 'more strawberrytea' te drukken!

Ik heb de 'normale huid'-variant, omdat mijn huid dus 'normaal' is, maar dat is dan wel logisch (; Je hebt dus ook de 'droge huid'
en 'zeer droge huid'-varianten, en nog 2 daartussen in. Dit is trouwens de Aloë vera plant, even voor wat biologie-achtige kennis (:


Als je de fles open maakt komt er direct de lekkere geur uit van aloë vera. Ik ben zo dol op deze geur omdat hij bloemachtig en toch fris en een beetje fruitig ruikt. Wat is het moeilijk om een geur uit te leggen eigenlijk, haha. 
De bodylotion heeft een hele fijne smeertextuur, en wauw, hij trekt echt heel erg snel in! Na minder dan een halve minuut is de lotion al helemaal opgenomen in de huid! Ik moet zeggen dat ik daarvan echt onder de indruk was! Mijn huid voelde heel zacht aan! Maar 7 dagen gehydrateerd, nee. Na 3 dagen is mijn huid weer net zo als normaal, dus 7 dagen is overdreven. Misschien dat het wel zolang gehydrateerd blijft als je bijvoorbeeld 'zeer droge huid' neemt, maar in elk geval  is je huid wel heel zacht en gehydrateerd voor 3 dagen. Dat halen de meeste lotions niet!
Kortom, een hele fijne lotion met een heerlijke geur, hij trekt snel in en houdt je huid heel gehydrateerd voor 3 dagen! Zeker een aanrader.
De 7-days bodylotion van garnier is nu te koop bij etos en kruidvat, bij etos tijdelijk voor 2,99.
Heel veel liefsxxx

9 opmerkingen:

 1. wow, die klinkt erg goed! ga ik mss ook nog wel kopen ;) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die heb ik ook, werkt echt super!
  Ze zeggen trouwens dat hij 7 dagen blijft werken maar dat is pas na 2/3 weken 2x per dag smeren! Dus nog even doorgaan :p
  Love, Charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze staan ook echt op mijn lijstje om te halen. Lijkt me een fijn product! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor je lieve reactie! Die zat inderdaaad ook in het spel, die hoefde ik gelukkig niet te doen! :$ hihi.
  Die is echt moeilijk, ging hem net even proberen, maar hij lukt me echt niet! Haha ik struikel de hele tijd of zeg een ander woord :$ oops. Haha

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem thuis ook, en vind 'm erg fijn!
  Ik volg je terug ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥