zaterdag 19 november 2011

run forest run

Hallo lieve iedereen,
Vandaag was echt de saaiste zaterdag van mijn leven. Ik heb zo'n beetje de hele dag huiswerk zitten maken en zitten te leren, echt niet goed meer! Ik wist wel dat school je leven totaal verpest, maar dat ze ook een hele, maar dan ook echt een hele dag kunnen verpesten... En eigenlijk moet ik nog wiskunde doen waarbij mijn vader mij zou helpen, maar ik geloof dat hij het is vergeten, en, lazy me, ik ga hem daar niet aan herrineren :3
source: weheartit.com
Om de dag nog een beetje leuk te houden ben ik nog even naar de kringloopwinkel bij ons in het dorp geweest en eventjes in een bos bij ons in de buurt met mijn zusje voor een outfitpost. So, have some 'more strawberrytea' to see my outfit and my new buy!

Ik was dus in die kringloopwinkel. Ik kom er eigenlijk niet ongelofelijk vaak, maar als ik er kom vind ik het er altijd wel leuk. Ze hebben van alles: meubels, tv's, sieraden, boeken, video's(!), servies, schilderijen, schoenen en kleding natuurlijk! Meestal bestaat het overgrote deel van de kleding uit uitgelubberde, vale shirts die 30 jaar geleden echt helemaal fashionable waren, maar nu echt daar aan het verrotten zijn omdat niemand ze koopt. Maar als je wat beter kijkt, zitten er soms best leuke dingetjes bij! Bij die tweedehands winkel ga ik binnenkort ook maatschappelijke stage lopen, en ik heb er best wel zin in! Mocht er nèt dat leuke jurkje of shirtje binnenkomen, eenmaal raden wie die gaat kopen (:
Dit shirtje heb ik er gekocht, voor maar 2 euro! ik weet niet of je het kan zien, maar er staan superschattige roosjes op (: Er komt nog wel een keer een 'aanfoto' denk ik!

En, zoals ik al zei, ben ik met mijn lieve zusje Eefje naar het bos vlak bij ons huis gegaan. Ze heeft wat foto's van mijn outfit gemaakt, maar ze wist niet echt hoe mijn camera werkte, dus als ze een beetje vaag zijn snappen jullie waarom! Wel heel erg lief van haar dat ze dat wilde doen, overgens... (:


Nu komen nog wat foto's van mij en mijn zusje, we hadden echt lol (:
 Gehehehe, onze mooie mislukte grassnorren (:

 Zoals ik al zei, we hadden lol en waren melig, en dan krijg je zoiets:

Dat was wel zo ongeveer mijn post van vandaag. Ik post zoals jullie inderdaad al gemerkt hebben, echt niet meer elke dag maar dat komt dus omdat de laptop stuk is. Als je daarover meer wilt weten, klik dan hier.
Om af te sluiten nog wat leuke inspiratiefoto's van weheartit.com. Ik hou van die site (:
Dat was hem voor vandaag!
Liefs!♥♥♥

12 opmerkingen:

 1. wauw, wat een leuk vestje heb je aan!
  haha, die cartoon, geniaal :)
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuke foto's, vind je outfit mooi! dat bloesje dat je gekocht hebt is idd superschattig, wat leuk dat je zo'n kringloopwinkel in de buurt hebt ;) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet vandaag de hele dag huiswerk maken, gelukkig had ik nog wel tijd om op blogs te kijken <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een keer een blazer gekocht bij de kringloopwinkel (die ik gisteren vervormd heb) en die is echt superleuk geworden! Sommigen zeuren daar zo over; dat het vies is enzo.
  Ik wil vandaag nog even naar het bos gaan en mijn hw maken haha.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet er nog een post over maken haha.
  Ik had een blazer maat 40 gekocht in de kringloopwinkel alleen hij was dus te groot en nu heb ik heb gisteren kleiner gemaakt :).

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Pff, ja school kan echt wel je weekend verpesten. Meestal doe ik zaterdag niks en stel ik het uit tot zondag, haha, dus dan zit ik zondag huiswerk te maken. -___- Leuke blog heb je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit en inspiratiefoto's!
  Sowieso een gezellige blog. Elkaar volgen?
  Liefs, Kiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit heb je aan zeg! En leuke foto's ook. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi!
  Ja, die heb ik zelfgemaakt. (:
  Ik gebruik als materiaal gewoon een zwarte stabilostift, dan scan ik de tekening in en kleur hem in op picnik.
  Ook bedankt voor jou reactie, hihi :)
  Liefs, Kiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's
  ik volg je , volg jij mij terug via GFC? x

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥