zaterdag 14 januari 2012

My budget creation

Hallo allemaal! ♥
Vandaag was echt zo'n vreselijke dag... Ik heb van half 11 's ochtends tot 6 uur 's avonds huiswerk zitten maken en zitten leren. Ik ben echt heel erg hard aan het leren voor de proefwerk week die al over anderhalve week begint. Misschien dat sommige van jullie zeggen, anderhalve week pas? Nee, anderhalve week ál. Ik moet goede cijfers halen, zeker voor wiskunde, natuurkunde en scheikunde, het bekende rijtje. Maar het moet echt anders gaat mijn gemiddelde nog drastischer omlaag dan dat het al is gegaan.
Hoe dan ook, dit wordt geen zeurpost, daar hebben jullie, en eerlijk gezegd ikzelf ook, niets aan. Ik wilde jullie graag mijn superbudgetproof wishlist laten zien met items uit de sale van h&m en items van marktplaats. Kijken jullie mee? Klik snel op 'more strawberrytea'!In de vakantie verveelde ik me een keer een dagje (vandaag leek dat echt een onbereikbare droom) en ik besloot eens een beetje op het internet te gaan snuffelen naar leuke kledingkoopjes. Als eerste struinde ik mijn favoriete site af, h&m.com/nl, waar ik maar liefst 3 erg gewilde items vond. Daarna dacht ik: ach, waarom niet, op naar marktplaats.nl! En wat ik daar vond? Een superschattig rokje en lief kanten shirtje. Bovendien heb ik ook nog supergoedkope uilenkettingen/uilenringen gevonden.
Anyway, just enjoy!

vlnr:  marktplaats uilenketting 3,95/ marktplaats kanten laagjesshirt: 9,- / marktplaats uilenring 2,00 / h&m witte jurk 5,- / marktplaats zwart kanten rokje 7,- / h&m denim rokje 8,- / h&m blazer 20,-
Het laagjes-shirtje is in het echt net zo wit als de jurk en het 'zwarten' kanten rokje is echt zwart. Polyvore kreeg beide niet helemaal goed door.
Ik heb tot nu toe alleen het zwarte kanten rokje bestelt, en die komt de komende week binnen, superleuk! Ik ga zoiezo ook het denim rokje, de witte jurk en de zwarte blazer bestellen op de h&m-site! Ik wil dat graag komende week doen, dan komt het binnen als ik keihard aan het leren ben voor de proefwerkweek, als een soort beloning!
Bestellen jullie wel eens wat op Marktplaats? Voor mij was dit mijn eerste keer, ik vond het best spannend, haha.
Er is nog iets wat ik met jullie wil delen. Ik heb namelijk voor het eerst in tijden weer eens wat getekend. Het duurde nogal lang voordat er iets toonbaars uit mijn potlood kwam, ik ben de techniek een beetje kwijt. Hoe dan ook, hij is dus niet zo supergoed gelukt maar omdat dit het beste was dat er op die avond uitkwam heb ik er toch maar foto's van gemaakt. En als ik toch foto's heb, waarom zou ik ze niet posten?

Haha, het lijkt net alsof er een dikke vlek in haar haar zit maar dit is gewoon een bobbel in het papier.
'When you smile
the world seems a little brighter.'
Liefs! ♥
ps, je hebt nog precies 2 weken om mee te doen aan mijn give-away als je dat al niet deed. Klik!


24 opmerkingen:

 1. Dankjewel voor je reactie! Jaa vreselijk he! Haha.

  xliefs
  ps. leuke collage!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie tekening! Wel balen dat je elke ochtend zo vroeg op moet staan. Ik zou er niet aan moeten denken. Ver fietsen zou ook helemaal niet aan mij besteed zijn haha. Hoelang moet je wel niet fietsen dan omdat je zo vroeg op moet staan? X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh mijn god! Hoe hou je dat vol joh? Een uur en 10 minuten pfoeh... Jij moet vast een geweldige conditie hebben! haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Nou dan 'sport' je alsnog meer dan dat ik doe. Mijn conditie is echt om te huilen haha. I don't care... Bloggen is veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. cute pieces especially the denim skirt!!! good luck on your exams!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist en supermooie tekening! Ik heb wel eens wat op marktplaats besteld, en bij mij kwam het altijd aan !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke wishlist! En die tekening is echt heel mooi!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke wishlist, ik heb een shopban van mezelf haha ;)
  Grappige tekening trouwens en succes met leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw mooie tekening!
  Alles met uiltjes hihi
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh wat een schattige tekening! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Succes met je proefwerkweek alvast!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel succes met je cijfers. Ik weet hoe vermoeiend dat kan zijn! Over de spulletjes die je op marktplaats vond. Ik wist niet dat je daar zulke leuke dingen kon vinden. en de tekening is goed gelukt ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke post,
  wow wel knap dat je zo lang kunt leren zeg!
  Anderhalve week is misschien wel veel,
  maar dan haal je vast ook goede cijfers!
  Succes in ieder geval (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die blazer van de H & M vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb jij een schattige blog!

  Doe je al mee met mijn winactie?

  http://myownsupersweetlife.blogspot.com/2012/01/winactie-nailartpennen.html

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk! Ik heb ook een keer heel goedkoop een short gekocht via marktplaats omdat die nergens in de winkel te verkrijgen was (of heel duur) ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie tekening :) Heeft het vele leren geholpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die uilenring is heel cute! En heel veel succes met het leren!! X

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥