donderdag 12 januari 2012

Make it shine.

Hallo allemaal!
Een tijdje geleden was ik wanhopig in mijn dorpje op zoek naar strikjespanty's of stippeltjespanty's. Ik wist wel dat ze die hadden bij de primark, maar ik was heel benieuwd of ze ze ook bij andere winkels zouden hebben. Ik had zo'n beetje overal gezocht toen me te binnen schoot dat ik wel eens ergens heb gelezen dat ze zoiets bij de Wibra hebben. Dus ik stap de Wibra binnen en hoera, daar ligt een strikjespanty! Ik helemaal vrolijk hem kopen natuurlijk! Eenmaal thuis moest ik wel even goed nadenken hoe ik die kon combineren maar uiteindelijk is dat volgens mij best aardig gelukt. Klik snel op 'more strawberrytea'!

Dit is de strikjespanty dan, nog in de verpakking en alles! Jaja, het was donker, niet de beste kwaliteit ooit.
Het was echt grappig, ik kom zo binnen met een Wibratasje en mijn zusje, de grootste wibra-haatster die er rondloopt gilt: 'Hanna! Ieeeuw, Wibra! Heb je daar wat gekocht?' Toen ik haar mijn aankoopje liet zien staarde ze vol afgrijzen naar het tasje. 'Dit méén je niet, heb je dáármee door het dorp gelopen?' En ik maar uitleggen dat Wibra echt niet eng is, dat de medewerksters heus niet bijten maar het hielp allemaal niet. Ach, ik heb ook een anti-Zeeman en anti-Wibra periode gehad, gelukkig ben ik er overheen anders had ik deze panty niet!
De outfit:
 Mijn nieuwe liefde, aangenaam.
 Mijn been met panty 'vanuit perspectief' :3

Jurkje gedragen als rokje: unknown
Strikjespanty: wibra
Zwart truitje: unkown
Horlogeketting: primark
Wat vinden jullie van deze outfit? Zouden jullie meer outfitposts willen zien?
Verder was ik vandaag helemaal natgeregend, als ik in een zwembad was gesprongen met kleren aan zou ik ongeveer even nat zijn als toen ik thuis kwam. Ik heb mijn ik-wil-warm-zijn-outfit aangetrokken (joggingbroek, extreem lange foeilelijke paarse beenwarmers, sloffen, dikke trui en nog een vest) en toen werd ik weer warm, zeker na mijn warme spiegelei met kaas (zo heerlijk als je warm wil worden. Met thee is het gewoon geweldig)!

Ik word wel een beetje gek van school, ik heb over 2 weken proefwerkweek, maar de leraren hebben de week voor de proefwerkweek helemaal volgeplant met toetsen, terwijl dit niet mag! Ik schiet dus behoorlijk in de stress. Ook ben ik helemaal verslaafd aan chocolade, dus na de proefwerkweek, heb ik voorgenomen, ga ik een hele maand geen chocolade eten, om 'af te kicken'. Haha, dat klinkt wel heel dramatisch, maar het is wel nodig. Vind mijn huidje ook wel fijner!

Heel veel liefs! xxxx
ps, als je nog niet meedoet aan mijn give-away, feel free to join! Klik HIER!

22 opmerkingen:

 1. Skirt is Zara, thanks for your comment :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik moest echt lachen om je reactie! Je moest eens weten waar ik allemaal over droom! Die panty is echt supergaaf! Veel succes met school! Ik heb het volgende week heel druk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke panty! Die wil ik ook hebben! hihi.
  Leuke post (:

  Xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke panty! ook grappig dat je zoiets bij de wibra vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superleuke panty!
  haha, succes met je chocola-afkicken ;)
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke panty! en ik wil ook afkicken van chocola haha, maar de winter is nou nét de tijd dat ik het veel eet, dus dat gaat denk ik niet lukken! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke panty =]! Ook leuk met dat detail van die strikjes <3!

  Ps. is het goed als ik je volg =P?? En wil je terugvolgen <3?? Ik volg je in ieder geval alvast haha ^^!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waaauw je outfit!
  haha haar reactie, ik was vroeger ook een anti-zeeman &een anti-wibra meid.
  maar nu vind ik wibra ook ge-wel-dig! (a) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hey meis!:) me zus maakte eerst al mijn foto's, maar nu maakt me vriend ze. Ze hebben beide geen verstand van foto's maken.. dus het is altijd wel moeilijk om foto's te maken. Ik weet ongeveer waar de fotograaf moet staan om een goede foto te krijgen;) en het is vooral goed inschatten hoe je moet poseren. Je hebt me nu op een idee gebracht! ik ga maar is een blog post maken over het maken van outfit pictures!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb die panty ook♥ echt een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke panty! & vind je klokje ook erg leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hee!
  Ja, tuurlijk mag je mee doen!
  Kan je de andere dingen allemaal wel doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben benieuwd naar andere outfitposts (:

  Oh zou jij trouwens deze 5 vragen ( http://www.surveymonkey.com/s/KTP8JZQ) voor een vriend van mij willen invullen over je blog? Hij houdt zijn scriptie over bloggen op het gebied van o.a. fashion&lifestyle (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. erg leuke outfit, die panty is geweldig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. geweldige panty! leuk dat je hem gewoon in de wibra gevonden hebt! (: ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥