vrijdag 27 januari 2012

Nagellakreview - green satin

Lieve iedereen!
Ik kwam erachter dat het echt ontzettend lang geleden is dat er een review online is gekomen, 10 januari was de laatste keer, over de bewust goed mascara. (KLIK) En aangezien ik jullie nóg langer geleden een review heb beloofd over de lakjes die ik mee heb genomen uit Engeland, en ik er laatst eentje uit heb getest leek dit mij een mooi moment om weer eens wat te reviewen! Klik snel op 'more strawberrytea'!

Vandaag ga ik Green Satin reviewen, een heel mooi lichtgroen, pastelkleurig lakje reviewen. Ik heb hem meegenomen uit Engeland uit een beautywinkeltje waar heel veel maar 1 pond, was! Dat is omgerekend 1,50 euro! Zo ook alle nagellak.
Ik ben erg tevreden over de verpakking. Het lakje ziet er helemaal niet goedkoop uit, eerder chique! Leuk, al die verschillende lettertypes. Je ziet de kleur van het lakje door het glas heen. Er zit 15 ml in, wat erg veel is voor een nagellakje!
Vrolijk begon ik mijn nageltjes te lakken. Het lakje dekte na 1 laagje vrij slecht, maar ik zou er toch 2 opdoen, dus dat zou niet uitmaken. Dacht ik. Want het lakje droogte zó sloom! Na een halfuur kwamen er nog steeds vingerafdrukken in de nagellak als ik hem heel lichtjes aanraakte! Na 35 minuten was ik er helemaal klaar mee en heb er gewoon nóg een laagje op gedaan. Dit leek goed te gaan en ik besloot dat het wel aan mij zou liggen dat ik dacht dat het lakje niet droog was. Na 10 minuten heb ik er nog een topcoat overheen gedaan en ik was heel tevreden met het eindresultaat. (Let niet op mijn afzichtelijke nagels en huid eromheen: er wordt aan gewerkt!)


Maar... Toen mijn nagel heel lichtjes een papiertje aan raakte werd de hele nagellak eraf geschraapt! Wat eraf kwam was een soort vochtig balletje groenige klei. Ik snapte het eerst niet, maar toen het met meer en meer nagels gebeurde begon me wat te dagen. De nagellak was helemaal nooit droog geworden, en het eerste laagje was niet droog geweest toen ik het tweede laagje erover aanbracht. Ik besloot het nog even aan te zien maar na nog 5 minuten heb ik het er allemaal afgehaald. Dat was overgens niet veel werk, bijna alles was er al afgeschraapt.
Al met al ben ik ontzettend teleurgesteld in deze nagellak. Ik had veel meer verwacht!
Ook heb ik mijn denim short af. Hij is echt leuk geworden! Haha, heel veel had ik er ook niet aan kunnen verpesten. Maar ik heb ook een bijpassende haarband bijgemaakt uit de stof van de pijpen! Ik zal binnenkort een outfitpost plaatsen met alles erop en eraan! Ik vind lifestyle en fashion stiekem veel leuker om over te schrijven dan beauty, haha.
Liefs!
ps, Je hebt nog 2 uur en 53 minuten om mee aan mijn give-away te doen! Morgen komt de uitslag online, dus houd mijn blog in de gaten!

21 opmerkingen:

 1. Het is echt een prachtige kleur nagellak, maar wat zonde dat die er zo snel af gaat!

  Liefs Manon
  Believe-in-your-own-dreams.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kleurtje, ik ben dol op dit soort kleurtjes.
  xliefs'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleur, balen dat het eraf schraapt..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat ie niet zo goed droogt, want het is wel een hele mooie kleur! Ik ben heel benieuwd naar je short en haarband ;) En ben ook benieuwd naar de give-away haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend dat hij niet goed droogt zeg, het is zo'n leuk kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur, jammer dat hij niet droogde. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer van die nagellak zeg, wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat je niet zo tevreden bent, maar het is wel een heel mooi lakje!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zonde, want het is een mooie kleur! Ik heb ook een lakje van L.A. Colors, en dat had ik eerst ook. Ik lak hem echt heel dun, en wacht een tijd voordat ik de nieuwe laag er over heen aanbreng. Hij dekt niet meteen, meestal na drie lagen, er gaat wat tijd in zitten, maar dit verhielp in het in ieder geval bij mij. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. erg mooie kleur! wel balen dat hij er meteen af was, hatelijk als lakje zo tegenvallen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat hij zo tegen valt, want het is echt een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk kleurtje maar jammer van de kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke blog, ik volg je =) Als je mijn blog ook leuk vindt zou ik het leuk vinden als je mij ook volgt =) Fijne avond!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke blog! Jammer dat de lak niet goed bleef zitten. Gisteren zei je op onze blog: elkaar volgen? Wij volgen je nu op Bloglovin' Volg jij ons dan ook op Bloglovin' xoxo Amy

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥