zaterdag 21 januari 2012

Inspiration is the key to anything.

Hallo allemaal!
Sinds ik een blog heb ik twee grote liefdes ontwikkeld. Op fashiongebied, maar ook op beautygebied. Ik heb besloten jullie even kennis te laten maken met die twee: roosjes en kant! En wel op de beste manier die er is; een inspiratiepost. Klik snel op 'more strawberrytea'!

Ik heb altijd al van bloemetjes gehouden, maar nog nooit zoveel als de laatste tijd. Laatst vroeg Joy vermoeid, die zelf uit principe tégen bloemetjes dragen is (heb ik al eens verteld hoe verschillend we zijn en wat voor een wonder het is dat we beste vriendinnen zijn? Nee? Dan weet je het nu!), of ik ook eens een keer iets zónder bloemetjes kon dragen! Het leek me wel een uitdaging en s'avonds ging ik vol goede moed voor mijn kast staan. En weet je wat? Het was zó moeilijk! Uiteindelijk ging ik voor een wit licht doorschijnend shirtje met een polkadot zwartwit rokje, een zwarte cardigan, zwarte basic legging en mijn hakken. Waarop Joy zei dat ik echt overblije kleren had... Haha, daar heb ik me maar bij neergelegd en ik ben er trots op! Gister heb ik een feestje gehad en het thema was flowerpower. Yay, ik ging los! (Het was trouwens een superleuk feestje, met karaoke en alles).Haha, ik heb zelf heel erg genoten van deze plaatjes opzoeken. Ik hoop dat jullie het ook wat vonden, enzo niet, wie weet is de volgende inspiratiepost wel meer iets voor jou!
Liefs!
PS, Help me out, I'm nearly desperate! Weet IEMAND waar je niet al te dure, kanten witte topjes met korte vlindermouwen kan kopen? Haha, dat klinkt wel heel veeleisend, de vlindermouwen hoeven niet persé. Je zou me ontzettend gelukkig maken als je een (web)adresje weet!

23 opmerkingen:

 1. oh geweldig! ik hou er ook zoo van :)
  nee, sorry, ik zou het niet weten.... misschien bij de H&M? vorige lentecollectie hadden ze ze wel...
  wat grappig! van de shoeby?
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke plaatjes! Ik houd ook ontzettend van bloemetjes motieven. Echt een superleuke post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke plaatjes! Die hebben ze bij de H&M! Of hadden ze in elk geval wel, dan moet je even op de site kijken anders! Haha, ja wij hebben een eerste-filmpjes-band ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ziet er erg leuk uit! Ik wou dat ik die jurkjes had, haha!

  Liefs Manon
  believe-in-your-own-dreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Die schoenen die op mijn blog staan, passen ze perfect bij je. Jammer dat je niks kunt vinden om terug te ruilen. En die kanten shirtjes vind ik ook geweldig. Dus als je ze hebt gevonden, let me please know! En als ik ze vind, laat ik het jou natuurlijk ook weten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel voor je lieve reactie! Ik zag later dat ik wel 11 things about me vergeten ben, maar dat maakt niet zoveel uit! :D

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je moet misschien een x langs de only gaan? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, super leuke foto's! Ik houd ook echt zoo veel van kant!:D Ik heb zelf ook een kanten shirtje bij de H&M gehaald, misschien het kijken waard?:D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, die plaatjes zijn echt té mooi! Ik draag niet zoveel kant en bloemetjes, maar ik vind het echt errug mooi, hihi.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee hoor, ik hoef niet per se schoenen terug te vinden. Gewoon iets van ongeveer dezelfde waarde.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. love your blog! It's so nice!!! I follow you!
  Pass to my blog and if it likes you follow me too, I will be so glad :D
  kisses
  http://francescagiusti.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke post <3! Zoveel plaatjes =P! Ik weet alleen niet waar je die kleding koopt, dus ik kan je niet helpen =[. Ik had er wel eens over gelezen bij Hitkrant of Grazia, maar waar die ligt ??

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige post, ik houd ook echt van bloemetjes hihi.
  Ze maken me gewoon vrolijk!

  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk al die inspiratie.foto's! Ik ben ook gek op bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat viel best mee hoor, ik vond het leuk hanna IK vond het leuk, ik die zo er bloemetjes haat. Oké ik haat ze niet ik draag ze zelf gewoon niet en daar ben ik volgens mij de enige in :p
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. PRACHTIGE foto's, die roosjes zijn zó mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥