woensdag 8 februari 2012

Q&A answers

Hallo allemaal!
Allereerst: ik begin me kapot te ergeren aan die schaatsbaan vlak bij ons huis. Ik had al genoemd dat de keiharde muziek tot 's avonds laat doorging, maar gisteren is er nog iets gebeurd dat wel heel erg hoogstwaarschijnlijk door die schaatsbaan komt: een stroomuitval van 2 uur. 2 uur zonder verwarming. 2 uur zonder warm water. 2 uur zonder licht. 2 uur met keiharde muziek van die schaatsbaan.  Bij de overburen was het ook uitgevallen, en na die 2 uur in helse kou viel de stroom af en toe nog een paar seconden uit, om vervolgens onverwacht weer aan te springen. ZEER IRRITANT.
Misschien denk je, wat kan die schaatsbaan er aan doen? Nou, die muziek staat hard. Tot 10 uur 's avonds. En er moet licht zijn op de schaatsbaan. En die is nogal groot en die lampen gigantisch fel, dus ja, dat allemaal samen trekt echt veel elektriciteit.
Hoe dan ook, back to the happy business! Een tijdje geleden had ik een Q&A opgezet, en daar zijn redelijk wat vragen binnengekomen, die ik in deze post zal beantwoorden! Klik snel op 'more strawberrytea'!
Hier komen de vragen+antwoorden dan!
Wat is je favoriete quote? 
Ik denk toch wel 'Peace begins with a smile' van Mother Teresa. Het is zó waar: kan een vriendelijke lach van een onbekend persoon je dag niet helemaal goed maken? Ik vind van wel!


Waar houd je meer van, lezen of films kijken? 
Dat is een goede vraag! Films kijken is makkelijker, maar boeken zijn meeslepender. Voor sommige mensen zal dat niet gelden maar voor mij wel! Ik kan me beter inleven in de hoofdpersoon van een boek dan van een film.


Hoe ziet je kamer eruit?
Daar heb ik al eens een post over gemaakt! Klik hier!


Als je een miljoen euro won, van wat voor merk zou je dan make-up kopen? 
Ik denk gewoon van Catrice en essence, dan heb ik lekker veel! En, niet echt make-up maar toch, ik zou ook nr5 van CHANEL kopen, omdat hij lekker ruikt en omdat het gewoon ontzettend leuk is om te hebben. Ik weet ook niet waarom, ik heb niks met CHANEL, maar het is gewoon gaaf! Ik hoop dat jullie het snappen, het is een beetje onsamenhangend!


Wat zou je meenemen als je 2 minuten gratis mocht shoppen in kruidvat?
Ik zou gewoon alles wat ik tegen kom op de make-up afdeling in mijn vrachtwagen gooien (jaaa, ik ga als ik 2 minuten gratis mag shoppen daar wel een vrachtwagen nodig hebben) en ik zou ook die ene leuke bloemensloffen meenemen. Ooit gezien daar? Ik was er meteen verliefd op! Ojaa, en die herôme nail hardener enzo, en zoiezo ook heel erg veel Andrélon producten, omdat ze goed werken en meestal geweldig ruiken!

Hoe begon je met bloggen &waarom begon je met bloggen?
Ik keek al langer op Fashialert omdat ik het meisje achter die blog ken. Via Fashialert ben ik ook op My view on today's fashion gekomen, een blog die mij heeft geïnspireerd mijn eigen kledingstijl te ontwikkelen en waar ik nog dagelijks inspiratie uithaal. Ik houd van schrijven en steeds meer begon het idee me te besluipen om zelf ook te starten.Toen, op een saaie zondagmiddag heb ik het gewoon gedáán! Toen ik mijn eerste volger binnenhad, Jolijn van mylifeasjolijn, en daarmee de eerste reactie, heb ik echt een vreugdedansje gemaakt, haha. En nog steeds verschijnt er een grote lach op mijn gezicht als er weer een nieuwe volger bij zit!

Mijn vraag; wat is je favoriete make-up merk (high en low end; dus duur en goedkoop? En waarom?
Ik koop eigenlijk nooit dure make-up, maar ik heb wel eens mascara van Yves Rocher gekregen van mijn oma, die was bijna 20 euro geloof ik. Hij was wel heel goed! Mijn low end is denk ik MAX van de action: zo goedkoop en toch zo goed!

Ik wil graag weten wat je later wilt worden,of heb je helemaal geen idee nog?
Er was een tijd dat ik teveel dingen wist wat ik wilde worden en daardoor het niet wist. Volg je het nog? (: Nu is het anders. Ik ben om eerlijk te zijn verschrikkelijk inspiratieloos op dat gebied. Eerst wilde ik makelaar of iets in de reclamebranch, maar dat kan zonder een enkele opleiding, dus dan heb ik me op het VWO helemaal kapot zitten werken voor iets onnodigs? Dat werd hem niet dus. Daarna wilde ik illustratrice worden maar dan heb je een onregelmatig inkomen en dat lijkt me niks. Daarna wilde ik iets met schrijven gaan doen, maar daar ben ik niet goed genoeg voor vrees ik. Nu zit ik te denken om 'bedelbrieven' te gaan schrijven voor goede doelen, wat inhoud dat ik mensen door een zielig verhaal over moet halen om geld te storten voor het goede doel. Mooi werk dus wat ook nog best aardig verdiend! Hoewel ik er gewoon nog niet over uit ben. Ik word gewoon prinses denk ik :D

Mijn vraag is: wat vind je zo leuk aan het bloggen?
Waar zal ik beginnen, haha. Nee, echt, bloggen is een deel van mijn leven dat als het aan mij ligt mag blijven tot ik oma ben (: Wat ik eigenlijk het mooiste aan bloggen vind is de inspiratie die ik er van krijg. En dat ik ben gaan zien dat mainstream een keuze is en dat het ook anders kan. Al die bloggers die gewoon hun eigen stijl hebben en zich niets aantrekken van anderen, of als dat niet het geval is daar eerlijk voor uitkomen, dat vind ik zo geweldig!

Wat is je favoriete beautyproduct?
Mijn cleansing gel van Essence my skin. Hij ruikt zo lekker en mijn gezicht word er schoon en zacht van. Love it!

Wat is je favoriete lippenstift of lipgloss?
Heb ik niet! Ik houd helemaal niet van beide. Begrijp me niet verkeerd, het ziet er echt mooi uit bij anderen en misschien ook wel aardig bij mezelf, maar ik houd er niet van! Geef mij maar de kleur-geur-en-smaakloze vaselinelipbalsem, die doet wat hij moet doen en verder niks.


Hoe maak jij je outfit foto's? Vraag je iemand, maak je ze in de spiegel, met de zelfontspanner?
Met de zelfontspanner, maar ik ben totaal niet tevreden over mijn outfitfoto's! Vaak zijn ze donker of scheef of wazig of... Eigenlijk zou ik iemand moeten vragen, maar dat voelt zo awkward. 'Mama, wil je even foto's van me maken?' Ik zie het mezelf niet vragen.

Dit waren ze allemaal. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en weer wat meer over me weten!

Liefs! ♥

16 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je antwoorden hebt gegeven!
  Lijkt me echt verschrikkelijk irritant met die schaatsbaan. Gelukkig heb ik dat niet haha :P
  sterkte ermee!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super vervelend van die ijsbaan! :o
  Maar wat heb je een leuke antwoorden gegeven! :)

  Liefs Manon
  believe-in-your-own-dreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awh... wat vervelend
  de schaatsbaan bij ons heeft ook alleen maar lelijke rot muziek
  maarja omnou in elk schaatsseizoen te verhuizen is ook niet handig haha
  verder een leuke Q&A
  xoxo florence


  http://xflorence.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk =]! Jammer dat je zoveel last hebt van die schaatsbaan!

  Hahaha die vraag over 2 minuten in de kruidvat P. Dat is voor mij niet lang genoeg haha xD!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk stukje!! xxx
  Chloe
  www.chloesterk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, wat vervelend van de ijsbaan! Meh, ik vind je antwoorden wel super leuk! :D Hahaha! Een vrachtwagen. :') Echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke vragen! Wel vervelend van die ijsbaan. Nog een paar dagen geduld dan word er ook niet meer geschaatst :P

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik weet nog dat wij een paar jaar geleden stroomuitval hadden, 3 DAGEN LANG. Er lag zo´n 20 centimeter sneeuw, het was -10 en net op dat moment valt de stroom natuurlijk uit!

  Leuk trouwens dat ik je eerste volger was hihi, dat wist ik eigenlijk helemaal niet :P En leuke antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat vervelend van die stroom! In 2010 hadden wij dat ook! maar die muziek bleef gewoon doorgaan? Echt balen!

  Wat een leuke vragen, en ook superleuke antwoorden!!

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog bedankt voor je super lieve compliment! ♥

  Liefs, Kim!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke vragen! Bij mij is er ook een schaatsbaan, gelukkig is dat voor mij een stukje lopen dus ik heb daar geen last van.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die laatste vraag kwam volgens mij van mij! Ik vind het ook zo awkward om iemand anders te vragen om outfit foto's te maken. Al wil mijn vriend het wel doen, toch..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja amai dat moet best irritant zijn, om 2 uur zonder stroom te zitten.

  Groetjes

  http://elinedumonghphotography.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥