donderdag 22 december 2011

etos extra-care gloss

Hallo iedereen!
Weer eens een review, dat is zo lang geleden voor mijn gevoel... Deze keer over de extra-care gloss van het etos huismerk. Het is een soort lipbalsem en gloss ineen. Ik hoor je bijna denken; die texturen zijn toch heel verschillend? Kijk snel mee hoe dat uitpakte...
Klik snel op 'more strawberrytea!'

Wat beloofd etos eigenlijk? De verpakking zegt dit:
'Verzorgt en beschermt. Met UV filter en vitamine E voor langdurige hydratatie.'
Dat klinkt wel heel goed, want het belooft dus dat je niet te vaak hoeft bij te werken! Maar klopt dit ook?
First things first! De gloss is gewoon transparant en dat vind ik zelf wel fijn als je een nude look wil. Gewoon dat glansje geeft je look nèt wat extra's en in dit geval ook verzorging.
Het is eigenlijk een heel erg handig applicator-systeem. Je draait gewoon aan de onderkant en dan komt de lipgloss er aan de bovenkant in 6 gaatjes uit. Las ik later. Oké, ik ben een kluns, maar het was echt moeilijk om te ontdekken hoe je de lipgloss eruit kreeg. Ik heb hem zo'n beetje gemold voordat ik er eindelijk achter kwam wat je moet doen. Ik weet niet of ik nou gewoon dom ben en het echt heel obvious was, maar ik vond het moeilijk.
Je moet echt goed letten op het uiteinde als je draait, anders krijg je veel te veel! Toch is het goed te doseren doordat er maar liefst 6 gaatjes zitten. Het uiteinde heeft een soort 'pasvorm voor je lippen' zeg maar. Dat, en omdat er 6 gaatjes inzitten maakt dat het heerlijk smeert en gelijkmatig verdeeld. Wel voelt de substantie uitermate dik aan, dat is jammer, daardoor voelt het zwaar op je lippen. Ikzelf stoor me daar niet echt aan, maar ik kan me heel goed voorstellen als andere dit wel doen. Het voelt wel alsof het erg goed zijn werk (hydrateren) doet en valt is niet te ontkennen. Mijn lippen zijn echt zachter en minder droog en ook heb ik minder last van velletjes.
Nog een pluspunt: hij blijft best lang zitten, voor een optimaal effect moet je hem maar 1 of 2 keer bijwerken. Niet vaak, ik ben hier dus wel tevreden over!
De verpakking ziet er goed uit: strak en toch stijlvol door het pastelgroene accentje. Ik heb deze gloss gekocht voor maar 1,99. Dat is natuurlijk superbudget, daar houden we van.
Alles op een rijtje!

Pluspunten
♥ handig applicator-systeem als je het eenmaal doorhebt (klik-en-draai-systeem, dop)
♥ smeert en doseert fijn
♥ doet zijn werk erg goed
♥ longlasting
♥ verpakking
♥ budget
Minpunten
♥ moeilijk om er achter te komen hoe het applicator-systeem werkt
♥ te dikke substantie

Overall ben ik er dus erg tevreden mee, maar over dat applicator-systeem heb ik nog altijd gemengde gevoelens. Het is heel handig, maar lastig om uit te vinden hoe het werkt...
Ik hoop dat jullie er wat aan hadden. Ik vond deze review weer erg leuk om te maken, jullie hopelijk om te lezen!
Liefs!xxxxx
PS.
Alle plaatjes in deze post waren van internet omdat ik mijn mobiel nog steeds kwijt ben. Such a pity! Ik mis hem echt heel erg, het werd een soort vast ritueel om elke avond voor ik ging slapen nog even te surfen naar deze blog en te kijken wat voor lieve comments jullie weer hadden gestuurd. Ik hoop elke dag dat ik/ de school hem terug vindt! 
PPS. Vandaag heb ik mijn stage in de kringloopwinkel succesvol afgerond. Ik heb daar trouwens ook nog een tas en een blauw vestje gekocht, waarvan ik hopelijk morgen (als ik hopelijkhopelijkhopelijk mijn mobiel weer terug heb) foto's zal maken.
PPPS. Weer een leuke give-away van http://creative-curly.blogspot.com/! Je kunt mascara, èn een mutsje, èn een prachtige riem winnen! Join in, zou ik zeggen!

20 opmerkingen:

  1. Hele leuke review en balen dat je je gsm kwijt bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh wat zielig voor je, maargoed je vind hem ooit wel. En die lippgloss ga ik denk ik niet kopen want toen je hem aan mij liet zien zag hij er echt niet fijn uit, en bovendien heb ik al 6 lipbalsems/glosses en is dat dus totaal overbodig. Wel een leuke review!!
    X Joy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lijkt me heel erg handig! wat shitt.. dat je je gsm kwijt bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke review! Lijkt me handig! Ik ga hem denk ik ook kopen, hij lijkt me echt super! Succes met zoeken naar je mobiel, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze heb ik ook in een ander kleurtje! Vind hem zelf een echte gloss

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hihi ik zou er ook niet achter zijn gekomen hoe dat zou werken :$ Heb ik best vaak ook met andere, 'nieuwe' producten hihi...

    Leuke review :)
    Ik houd zelf niet van dikkigheid op mijn lippen :p dus ik denk niet dat ik deze ga halen... :)

    Liefs,
    Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haay,
    leuke review, jammer dat je mobiel kwijt bent joh hopelijk word ie snel gevonden.
    Maar die gloss is inderdaad niet duur, en ziet er goed uit mijn doorzichtige lipgloss is bijna op ik had een hele lekkere die naar pepermint ruikt maar ik heb toch liever een geur loze lipgloss aangezien ik niet wil dat het 'vloekt' met mijn luchtje.

    xoxo Gigi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haay ik volg je nu met de naam gigi en een dior plaatje, ik heb trouwens een nieuwe blog hij heet gossip girl die oude waar jij op had gereageerd gebruik ik niet meer.
    xoxo Gigi

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goed review!
    En wat vervelend dat je je mobiel kwijt bent, hopelijk vind je hem snel weer!

    En dankje voor je reactie nog <3. Leuk dat we de zelfde soort stijl hebben :D!

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat vervelend dat je je mobiel kwijt bent. Ik vind de lipbalsem er niet zo erg mooi uitzien. Maar ik houd het ook altijd liever bij labello.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. erg leuk, wel speciaal dat je er zo aan moet draaien! en oh té jammer dat je je mobiel kwijt bent, hopelijk vind je hem snel terug! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. thanks a lot! follow me? ill follow back:)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lijkt me een erg fijn lipgloss, ziet er goed uit! Wat vervelend dat je je mobiel kwijt bent, hopelijk vind je 'm snel weer..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Haha die lipgloss ziet er echt heel maf uit!
    Ik gebruik zelf ALTIJD Labello, en verder ben ik fan van Rituals&L'oreal voor lipgloss (:

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Haha die lipgloss ziet er gek uit! Maar hij ljikt me wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥