vrijdag 9 december 2011

outfit #3: time brings roses.

Hoi (:
Ik weet het, ik weet het, ik heb deze week maar 1 keer gepost, shame on me! Maar elk normaal mens zou flauwvallen als hij dezelfde hoeveelheden huiswerk moest maken en leren als ik. Nou geef ik toe, heel normala ben ik niet, maar in dat opzicht wel, haha (: Hoe dan ook, ik beloof plechtig dat ik weer al jullie blogs zal volgen en reacties zal plaatsen! De kapotte laptop is weer terug, en dat is natuurlijk heel fijn, maar op de andere laptop zat chrome en daarop zat een map met al jullie geweldige blogs, en die ga ik dan nu weer wat minder gebruiken. Dus ik moet een nieuwe map maken, en als je het gevoel hebt dat ik nooit meer op jou blog kijk/reageer, stuur even een reactie en je staat er weer bij!

En dan nu, mijn outfit! Als je teminste op read more klikt (:

Heel erg gek, vroeger, 2 jaar geleden, toen ik net op de middelbare school zat was ik totaal anders dan nu. Ik was best onzeker en vond alles leuk wat iedereen leuk vond. Kortom: ik had gewoon geen mening, of liet die niet horen. Ik ben veranderd, ik ben spontaner geworden, en ik trek me veel minder aan van anderen. Ik heb deze ouftit nog niet naar school aangehad, maar dat ga ik zeker doen. Dat had ik 2 jaar geleden niet gedaan, gewoon, omdat het niet de standaard 'skinnny-jeans-met-top-en-vestje-look' is. Dat kan ook heel leuk zijn hoor, daar niet van, maar ik draag het zeker niet meer èlke dag. Zo, dat moest ik even kwijt. En jaaaa, nu krijg je ècht de outfit te zien, don't worry (:
VESTJE-TAILLY WEIJL ~ BLOUSE-PRIMARK ~ SHORT-H&M ~ LEGGING-HEMA ~ SCHOENEN-ZIENGS
Ja, ik heb hier nog mijn oude bril, maar dit zijn foto's van een tijdje terug, eigenlijk 2 dagen, maar jaaa (:
Ik heb trouwens gehoord dat GFC toch niet weggaat? Het had iets te maken met een facebook schending of weet ik veel, ik heb niet eens facebook dus ik weet eigenlijk niet waar ik het over heb, haha. Maar volg me voor de zekerheid toch maar met bloglovin' als jullie willen!
Heel erg veel liefs,
xxx

14 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Ik vind hem leuk hoor, dus trek m' gewoon aan. Ik heb ook wel zoiets, ik durf niet echt aan te trekken wat ik leuk vind. Bij ons gaan ze daar dan echt heel vervelend over doen denk ik, al zouden mijn echte vriendinnen het gelukkig geen probleem vinden! Ik volg je al met GFC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je lieve reactie! haha.
  Wat een mooie foto's en outfit (:

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit zeg!

  with love ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit :D! ( en ik volg je nu ook met bloglovin' - maar ik hoorde dat het wss nu toch weer niet geldt voor blogger! )

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's + leuke outfit ;)

  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee! het is niet zo dat ik je lay-out lelijk vind ofzo, maar ik vond een heel leuk plaatje van aardbeien thee, en ik dacht; daar ga ik een lay-out mee maken! Maar mijn blog heeft daar helemaal niks mee te maken, dus heb ik hem voor jouw gemaakt: Ik hoop dat je hem mooi vind! ;)
  http://www.uploadplaatjes.nl/plaatjes/8/309862.png
  En je zou zoiets wel als achtergrond dan kunnen doen:
  http://weheartit.com/entry/6417587

  Haha, ik hoop dat je het niet erg vind dat ik dit heb gedaan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, zeker aantrekken, het staat je heel erg leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! :) De outfit is echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik volg je nu op bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit, en wat een mooi lettertype heb je voor je blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Je zou ook de cursor (muis) in een aarbei kunnen veranderen!?

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥