maandag 31 oktober 2011

primark+ardennen=love

Heey!
Ik ben met mijn ouders, broer en zusjes in de herfstvakantie naar de ardennen geweest, heel erg leuk. We zaten vlak bij durbuy, het kleinste stadje ter wereld, en ja, het is echt heel klein! We zaten in een superschattig huisje vlak bij  buren met iets minder schattige honden. Maar toch, het huisje was helemaal van hout met van die leuke blauwe luikjes en witte kante gordijntjes. Love it! Jammergonoeg heb ik niet echt veel foto's, maar die komen misschien nog een keer, mijn ouders moeten ze nog overzetten.
Anyway, op de heenweg zijn we langs de Primark in Luik geweest. Het was gewoonweg ge-wel-dig. Voor iedereen die altijd al het gevoel heeft gehad dat er iets mist in haar leven omdat ze nog nooit van de primark hebben gehoord; de primark is een van oorsprong Ierse winkelketen die het volgende verkopen: een mix van H&M, Zara en C&A. Spotgoedkope kleding en accessoires zoals schoenen, tassen, paraplu’s, kleding, lingerie en woonaccessoires. Er zijn er twee in nederland, in Rotterdam en een in Hoofddorp. Er komen nog meer vestigingen, o.a. in Nijmegen waar ik een halfuurtje vandaan woon!
Dit heb ik gekocht:
Best wel weinig eigenlijk als ik het zo bekijk. Toen ik het ging passen leek het meer... Volgende keer beter, haha.
Ik heb nog wat andere spulletjes zoals elastiekjes en ondergoed gekocht, maar sorry, van dat laatste ga ik geen foto maken (:
Heel veel liefs en ga me volgen!
Xxxxx

3 opmerkingen:

 1. Leuke kleren, ik wil ook naar de Primark. Ga toch maar een keertje opzoeken waar die winkel hier in Nederland is!

  En ook een leuk blog, ik ga je zeker volgen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superleuke aankopen!
  wauw, ik ben jaloers dat de primark bij jou in de buurt komt! ik woon maar ik een klein dorpje, dus veel winkels heb je hier niet.....
  maar dankje voor je reactie :)
  tuurlijk, ik volg je, nu jij nog XD
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥