zaterdag 24 maart 2012

Tip or skip #2: Veet in-shower ontharingscrème

Hallo allemaal!
Wat een heerlijk weer is het toch! Ik heb vandaag bijna al mijn huiswerk in het zonnetje in de tuin gemaakt en dat was echt veel beter dan leren in je muffe kamer! Het is echt al zo lekker dat ik (overmoedig?) besloot dat het al blote-benen-weer was. Maar... Niemand zit te wachten een leuk zomerrokje waar harige poten onderuit steken! Gladde, zachte benen, dat is the key! Zou deze Veet ontharingscrème dit kunnen doen, en wordt het daarmee een 'tip'? Of zou hij voor geen meter werken, en wordt het een 'skip'? Klik snel op 'more strawberrytea'!


Wat meteen opvalt is de vrolijke, roze verpakking. Het ziet er echt leuk, vrolijk en vooral zomers uit.
Als je de verpakking openmaakt zit er een sponsje in met twee verschillende kanten: een roze, zachte kant en een witte, iets hardere kant. Daarnaast vindt je een tube met instructies in het Nederlands en Frans. De instructies zijn duidelijk: aanbrengen met de roze kant van het sponsje op droge benen, minuutje wachten, douchen zoals je gewend bent maar de eerste 2 minuten de straal niet rechtstreeks op de benen en na maximaal zes minuten er met de witte kant van sponsje afhalen. Hierna nog even goed afspoelen en je bent klaar!
Dit is het sponsje.
Ik had op internet veel gelezen over de walgelijke geur. Maar hier kan ik me niet bij aansluiten! Hij ruikt misschien niet heerlijk ofzo, maar ook zeker niet vies. Pluspuntje!
Enthousiast ging ik aan de slag! Het aanbrengen met de roze kant van het sponsje gaat heel makkelijk en het glijdt fijn over je huid. Een absoluut pluspunt: bij sommige ontharingscrèmes zit een harde spatel waardoor je huid al helemaal rood wordt voordat je ook maar begonnen bent... Dat dit niet kan gebeuren vind ik een groot pluspunt!

Ik heb de instructies precies opgevolgd zoals op de verpakking staat, hoewel ik de tijd niet helemaal kon controleren omdat ik alleen een horloge bij me had, die niet helemaal nat moet worden in de douche!

Als je het eraf gaat halen gebruik je dus de witte kant van het sponsje. Ook dit gaat gemakkelijk, hoewel je het sponsje wel heel vaak moet uitspoelen omdat alle haartjes erin blijven haken! Daardoor duurt het even voordat je benen crème-vrij zijn. Als je het hierna afspoelt voelen je benen wel heel lekker zacht aan!

Allemaal mooi en aardig, maar heeft het nou echt gewerkt?


Nou... Ja én nee. Zoals je je misschien wel kunt voorstellen, als je in de douche staat en je spoelt je haren uit, loopt het water achterlangs (dus via je de achterkant van je benen) naar beneden. Daarom zit er op de voorkant van mijn benen, mijn schenen dus, nauwelijks haar meer, deze zijn dan ook glad en zacht. Dit alles terwijl er op de achterkant bijna niets weg is. Dat is heel raar, want het is toch niets voor niets in-shower ontharingscrème? In de shower worden dingen, obviously, nat en als de ontharingscrème niet echt super werkt als hij nat wordt, waarom is het dan een in-shower crème?

Alles op een rijtje:
+ verpakking
+ geur
+ duidelijke instructies
+ erg fijn sponsje
+ werkt erg goed op voorkant van benen
- werkt niet echt op plek die nat worden
- je moet het sponsje vaak uitspoelen

Dus, is je vraag nu misschien, is het nou een 'tip' of een 'skip'? Volgens mij ligt het er een beetje aan. Hij werkt erg goed, maar alleen als je het water er zo min mogelijk bij in de buurt laat. Dus in dat geval is de naam in-shower gewoon niet op z'n plek! Maar door de duidelijke instructies, het goede sponsje, leuke verpakking, de geur die me meeviel en gewoon het feit dat mijn schenen harstikke glad zijn vind ik het toch een 'tip'!
Wat denken jullie over dit product?
Liefs!

28 opmerkingen:

 1. Hmm, ik moet echt mijn benen een keer scheren... Misschien dat zo'n creme ook wel wat voor mij is!
  xo'Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed verhaal!
  Hoelang blijven je benen hiermee 'haarvrij'? ;)
  Met scheren komen de haren volgens mij sneller en dikker terug en heb je dat hierbij minder snel..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, dat klopt! en als je dan een klein beetje aangegroeid haar heb zie je dat meteen, en dat is dus met deze ontharingscreme niet!
   het haar blijft ongeveer 1,5 week weg!

   Verwijderen
 3. Klinkt goed. Het is inderdaad logisch dat het water de crème eraf spoelt.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik gebruik dit in de zomer altijd voor mijn armen en benen! werkt prima, en de plekjes die het spul niet heeft meegenomen, scheer ik gewoon bij met een scheermesje (:
  loves, saar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien, eerlijke mening ook! Het lijkt mij ergens wel fijn, maar ook weer niet, want ik zou het gevoel hebben dat ik nog behaarde benen heb. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke review! Ik heb een jaar geleden ook eens een ontharingscrème van Veet gebruikt, maar ik gebruikte hem altijd 's avonds, dus als ik niet in de douche stond. Werkte best goed! Maar ik doe het niet meer omdat ik het ongelooflijk vind stinken en epileren handiger vind :) Nog eventjes over je vraagje, aan de ketting hangt een vogelkooitje (met een mini-vogeltje in!), is idd niet zo duidelijk op de foto's (: ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne review! Ik hem m liggen, ik ga hem ook even testen :)
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Fijne review! Lijkt me wel wat!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor mij is hij wel het proberen waard! Ik ben wel nieuwsgierig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Whaha, nou moet ik het ook proberen. Ik ben meteen nieuwschierig. :3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super goede review! Ik vind scheren altijd zo'n gedoe, dus misschien dat ik deze eens een keer aan ga schaffen!

  Loves http://rimocean.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk hoe je het hebt geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hmm goede review. Ik twijfel dus wel een beetje als ik de pluspunten en minpunten zie..
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb zo iets nog nooit geprobeerd! Apart product

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik had dus zo'n geval met zo'n spatel. Wat jij zegt; heel mijn benen werden dus vuurrood, geirriteerd en gewoon niet blij. Dit klinkt best wel tof; als je hem niet tijdens het douchen gebruikt waarschijnlijk. Het overwegen waard :)!
  Handige review en leuk geschreven!
  Liefs,
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. kende dat spul helemaal niet, wat grappig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh, dit is echt heeeel handig! Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel leuk geschreven! Grappig dat je het met een sponsje doet!
  Liefs, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 19. handige review! zit jij trouwens op het kandinsky college nijmegen, kan ook dat ik me vergis maar ik geloof dat ik je zag!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Niet helemaal een aanrader dus. Ik blijf trouw aan mijn Venus mesje, heeft het altijd prima gedaan voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen

Sit down, have a cup of strawberrytea and please leave a comment. ♥